Crap la cuptor

de Bucataras Monica in Crap / Caras, 16 Dec 2013 | 14127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap - 1.5 - 2 kg
  • legume - ceapa , morcov, ardei , rosii
  • 1 lamiie
  • 1 pahar vin alb ,
  • ulei ,
  • boabe de piper
  • 1-2 foi dafin
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

 se pregateste pestele  - se curata , se spala  , se da cu sare si piper  ,  se pune intr-o tava  pe un pat de legume  , se toarna  vinul si uleiul  , se pun boabele de piper si foile de dafin , lamiia se taie feliute  se pun si pe peste si inauntrul lui .

Se tine la cuptor cam 25 min ( in functie de performanta cuptorului  acest timp poate fi mai mare sau mai mic ) .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume